Ga naar main content

Welkom, 2022. Dat je ons nog meer goeds brengt dan 2021.

Zie mekaar graag

Amai, alweer een jaar verder. Ik vind het onvoorstelbaar, hoe snel de tijd gaat. We betreden jaar drie van de vreselijke Covid-invasie. Jaar drie! Had iemand ons dat verteld in 2019, we hadden die persoon gek verklaard. Maar kijk, hier zijn we dan. Aan het begin van wat ongetwijfeld alweer een bizar en uitdagens jaar zal zijn. Met Nieuwjaar wensen we elkaar vanalles en gezondheid staat bij mij - om evidente redenen - altijd met stip op nummer 1. Dat we maar gezond zijn en 'positief' blijven. De rest zal dan wel volgen.

Zorg dragen voor elkaar

Als Covid mij iets geleerd heeft, dan is het wel hoe ongelofelijk belangrijk het is om zorg te dragen voor elkaar. Fysieke afstand maakt het niet evident om te waken over elkaar. Bel eens wat vaker naar iemand die je nu minder ziet (note to self). Stuur af en toe een opbeurende quote of fijn bericht naar iemand die het nodig zou kunnen hebben. Toon dat je aan elkaar denkt, dat je om hen geeft. Eigenlijk hoef ik dat zelfs niet te vragen want ik weet dat je dat doet. We krijgen hier dagelijks aanvragen om bij iemand thuis een verrassingspakket te laten leveren dat vrolijkheid of steun biedt. Onze klanten die andere mensen blij maken, daar wordt ons hartje warm van.

Sprong vooruit

Hoewel Covid heel veel negativiteit heeft gebracht, blijven wij positief in het leven staan. Als we eerlijk zijn, dan kunnen we wel stellen dat de pandemie het leven bij Mamzel grondig veranderde. Vorig jaar al lieten we weten dat we met de Mamzel-avonden zouden stoppen. De focus ligt nu 100% op onze webshop en op de cadeaus en pakketten voor bedrijven en die fijne Open Magazijndagen blijven we ook doen. De Mamzel community groeide sterk. Mensen verwenden elkaar en zichzelf volop. Op vraag van bedrijven, leverden we al meer dan 11.500 pakketten bij medewerkers en klanten thuis. 

Tegenstrijdig genoeg maakten we - dankzij of ondanks Covid - meer mensen blij dan ooit tevoren. Nu ben ik het wel gewoon om hier rond te vliegen om alles gedaan te krijgen, maar het afgelopen jaar werd het echt heel veel. Hoogtijd om wat uit handen te geven. Het Mamzel team werd groter: dankzij de inpak academy hebben we er een nieuwe strikkenmaakster bij, de jobstudent marketing heeft hier nu haar vaste plek en wordt ondersteund door twee externe marketing bureaus. Een serieuze sprong vooruit voor ons, een stapje hoger op de professionaliteitsladder. Maar wees gerust: ik zal altijd blijven waken over de Mamzel vibe. De unieke mamzelligheid waarmee we al onze klanten ontvangen en bedienen, de fijne, lieve leveranciers waarmee we werken en de liefde waarmee alles wordt verpakt. 

Team spirit

Stilstaan is niet aan ons besteed. Vooruit kijken, dat is het motto. Met het nieuwe team staan we paraat om blijheid te verspreiden à volonté. Laat maar komen, die aanvragen en pakjes. Om het kiezen, neuzen en bestellen voor jou nog plezanter te maken, gaan we investeren en werken we aan een gloednieuwe webshop!! Ja na 10 jaar mocht dat wel eens. Ik kan al niet wachten, het wordt de moeite als het af is. De nieuwe site zal fris zijn, vol inspiratie zitten en je heel intuïtief begeleiden naar de allerbeste blijmaker voor jou. 

Daar kruipt tijd in. Veel tijd. En daarom ga ik iets doen dat ik nooit eerder deed: ik laat Mamzel gedurende een maand in de veilige handen van mijn team om me te concentreren op de webshop. Whhaaaaa, terwijl ik het schrijf, krijg ik er al een beetje stress van. Vanop een terras in Portugal neem ik elk product onder de loep, elke blogtekst, elke foto. Alles wordt bekeken, gekeurd, vervangen en herwerkt tot het op-en-top in orde is. Zo spannend is dat. Ik kijk ernaar uit, regelmatig met kriebels in de buik, maar ik heb er alle vertrouwen in dat tijdens die maand alles vlot blijft doorlopen. Even weg uit Lummen, na toch wel stevige jaren. Hoofdje leeg maken en focussen op mezelf en Mamzel op een afstandje. Het zal me goed doen. Wanneer ik terug kom, ben ik weer helemaal opgeladen (let's hope), staat de nieuwe webshop bijna klaar voor jou.

Hoe vreemd het afgelopen jaar ook was, ik ben dankbaar. Het heeft ons een duw in de rug gegeven, verandering in gang gestoken en heeft bevestigd dat we moeten blijven doen waar we goed in zijn: jou en iedereen BLIJ MAKEN!

Dat we nog lang mogen mogen! Gezondheid en dikke kus,

Kim